Mijn favorieten

VerzekeringenOf het nu gaat om een woonhuis-, aansprakelijkheids-, inboedel- of autoverzekering, bij Mijn Financieel Advies bent u op het juiste adres. Wij werken samen met meerdere verzekeraars en kunnen op basis van uw risico’s en wensen altijd wel een passende verzekering vinden en voor u regelen.

Naast particuliere verzekeringen, hebben wij ook een mooi aanbod in zakelijke verzekeringen voor het MKB en de ZZP-er. Daarbij moet u denken aan schadeverzekeringen voor bijvoorbeeld brand, verkeer, aansprakelijkheid en rechtsbijstand, maar ook aan inkomensverzekeringen voor u als ondernemer of voor uw medewerkers.

Verzekeringen zijn voor de meeste mensen geen favoriete tijdsbesteding. Daarom is het prettig een tussenpersoon in de arm te kunnen nemen, die voor u bemiddelt bij het afsluiten van de meest passende oplossing en u bij schade veel rompslomp uit handen neemt. Mijn Financieel Advies is daarvoor uw deskundige en betrouwbare partner. Kom gerust langs voor een gratis en geheel vrijblijvende polis-check!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring