Mijn favorieten

Taxatie

Of het nu gaat om diegene die uw woning wil kopen, de hypotheekverstrekker of de belastingdienst: ze hebben allemaal hun redenen om te vragen wat uw woning waard is. Een taxatie van uw woning geeft u daarop antwoord. 

Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Als Register-Taxateur voldoet Wim Dekkers aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houdt hij zijn vakkennis op peil, hij werkt conform de gedrags- en beroepsregels en onderwerpt zich aan het tuchtrecht. Ook is ons kantoor aangesloten bij het keurmerk NWWI en TaxateursUnie.

Hoe gaat het taxeren in zijn werk?


Het is essentieel om de waarde van uw onroerend goed te kunnen taxeren. De marktsituatie kan namelijk per regio enorm verschillen en dat heeft weer invloed op de waarde van uw woning. Wim Dekkers beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van taxaties in deze regio.

Bij een taxatie letten wij onder andere op de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte, de constructie, de gebruikte materialen en de kwaliteit ervan, mate van isolatie en energiezuinigheid, verplichtingen en rechten, zoals overpad en erfpacht en de ligging en omgeving. Ook verricht Wim Dekkers kadastraal onderzoek, kent het bestemmingsplan en houdt rekening met de marktsituatie. Alle bevindingen worden vastgelegd in het taxatierapport.  
Wanneer duidelijk is wat voor taxatie u nodig hebt, maken wij met u een afspraak om de woning te taxeren. Het is dan wel belangrijk het eigendomsbewijs, de kadas­trale gegevens en liefst ook tekeningen van uw huis bij de hand te hebben.


 
Wim Dekkers | Register Taxateur

   

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring