Mijn favorieten

HypothekenWist u dat hypotheeklasten binnen uw huishoudbudget de grootste uitgave is. Laat staan dat u één van deze grootste financiële beslissingen zelfstandig moet nemen. Daarom is een goed advies van groots belang…..

Vanuit onze visie op hypotheekbemiddeling hechten wij eraan om onze relaties van A tot Z te begeleiden bij het bemiddelingstraject. Het afsluiten van een hypothecaire lening is een gebeurtenis die slechts een aantal keer in een leven plaatsvindt. Wij begeleiden u graag bij de totstandkoming van deze beslissing. De manier waarop wij dit doen is onderscheidend.

Wanneer u kiest voor ons kantoor krijgt u een persoonlijke en betrokken benadering vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de overdracht van de woning bij de notaris. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie te inventariseren en vervolgens te vertalen naar een op uw situatie afgestemd advies. Ons kantoor is volledig onafhankelijk en heeft met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samenwerkingsovereenkomsten en kan derhalve een brede vergelijking maken van hypotheekaanbieders. Dit stelt ons in staat om u een hypothecaire lening te adviseren die ook zo adequaat mogelijk aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

Onze dienstverlening gaat nog verder: wanneer u kiest voor ons kantoor, dan verzorgen wij aankomend jaar ook kosteloos uw belastingaangifte. Wanneer uw rentelasten bekend zijn, kunnen wij ook alvast een voorlopige teruggaaf voor u aanvragen.

Mijn Financieel Advies (voorheen Mijn Hypotheek Jan Kamp) staat midden in de samenleving en onze ervaren en deskundige adviseurs staan u graag persoonlijk te woord, waarbij u als klant centraal staat.

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 – 12.30 uur en van 13.30 - 17:00 uur. Donderdagavond is ons kantoor geopend van 18:30 tot 20:00 uur. Ook is een afspraak buiten kantoortijden mogelijk.

Tot gauw! De koffie staat voor u klaar.

Mijn Financieel Advies; een passende hypotheek voor nu en later! 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring