Mijn favorieten

Aankoop

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Als NVM-makelaar is Wim Dekkers het vertrouwde gezicht van ons kantoor. U bent op zoek naar een geschikte woning? Dan is een goed advies erg belangrijk. Want u wilt natuurlijk wel zeker weten of het huis waar u uw zinnen op heeft gezet daadwerkelijk uw droomhuis is op de lange termijn. Wij helpen u bij uw zoektocht naar het huis dat past bij uw budget, behoeften en smaak.

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan zodat u precies weet wat u te wachten staat en waar wij zorg voor dragen als u het aankooptraject met ons ingaat.
Prijsonderhandelingen

De prijsonderhandelingen vinden plaats op basis van een gemotiveerde taxatie. Wij bespreken de onderhandelingsstrategie met betrekking tot biedingen, ontbindende voorwaarden, aanvullende voorwaarden en aanvullende onderzoeken.

Tevens verrichten wij de nodige onderzoeken bij het Kadaster naar de juridische documenten zoals het bewijs van eigendom, erfdienstbaarheden, bestemmingsplan, eventuele erfpachtvoorwaarden en de akte van splitsing. Daarnaast beoordelen wij de positie van een eventuele Vereniging van Eigenaars.

Koopakte opstellen
Wij adviseren u tevens over de wijze van formulering van de op te nemen ontbindende voorwaarden in de koopakte. Wij stellen de koopakte op of controleren die als die is opgemaakt door de verkopende partij. Tevens begeleiden wij u bij de inspectie, de overdracht van de rechten en aanspraken en de uiteindelijke eigendomsoverdracht bij de notaris. Uiteindelijk zorgen wij voor een stipte oplevering van uw nieuwe woning.

Wij begeleiden het hele proces
U kunt ons inschakelen voor het hele aankoopproces, of u nu al zelf een huis op het oog heeft of niet. Wij werken met duidelijke tarieven en doen u hiervoor graag een passend aanbod. Na verkoop houdt onze service niet op en kunt u ook dan met uw vragen en problemen bij ons terecht. Voor zaken zoals het bewaken van de ontbindende voorwaarden, controle van de notariële transportakte en de afrekening, eindinspectie van de woning en het inlichten van de diverse betrokken instanties kunt u op ons rekenen. Maatwerk is immers ons devies.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring